K. (Kasper) Bernardt, orthopedisch chirurg

Al van jongs af aan was het zijn droom om arts te worden, vertelt Kasper Bernardt. Nadat hij zijn propedeuse voor de opleiding fysiotherapie had behaald, werd hij ingeloot voor de studie Geneeskunde aan het AMC.

Lees meer

J.E. (Liesbeth) Biemond, orthopedisch chirurg

"Toen ik 17 jaar was, heb ik een kijkoperatie van mijn knie gehad. Ik kon tijdens de operatie meekijken op het beeldscherm. Ik vond dat zo mooi, dat ik meteen geïnteresseerd raakte in het vak van de orthopedisch chirurg."

Lees meer

P.T. (Pieter) de Jong, orthopedisch chirurg

“Orthopedie is een leuk vak in beweging en voor beweging. Het is dankbaar om patiënten weer beter aan het lopen te krijgen." 

Lees meer

P.C. (Peter) Kaijser Bots, orthopedisch chirurg

Orthopeed Peter Kaijser Bots wilde dokter worden omdat hij graag iets zinnigs wilde doen in zijn werk. “Het functioneren van het lichaam is fascinerend en daar wilde ik meer van weten. Tijdens de co-schappen op orthopedie was ik direct verkocht." 

Lees meer

P.G. (Pieter) Lammers, orthopedisch chirurg

Werken in een regionaal ziekenhuis in een klein en persoonlijk team: dat was de wens van orthopedisch chirurg Pieter Lammers. Gelukkig vond hij deze plek binnen de maatschap orthopedie van ziekenhuis St Jansdal.

Lees meer

O.N. (Olav) Lieshout, orthopedisch chirurg

Zolang Olav Lieshout het zich kan herinneren, wilde hij arts worden en meer precies een snijdend specialist. Dit is altijd zijn fascinatie geweest en nooit wilde hij iets anders. Nadat hij alle vakgebieden binnen de chirurgie had onderzocht, maakte hij zijn definitieve keuze: hij werd orthopedisch chirurg. 

Lees meer

W. (Wybren) Prins, orthopedisch chirurg

Vanaf mijn 16e had ik door dat ik dokter wilde worden. Algauw had ik door dat ik in het ziekenhuis wilde werken, waarbij ik praktisch aan de slag kon en waarbij er geen nare ziekten voorbij komen. Met mijn liefde voor bewegen was orthopedie het perfecte vak voor mij.

Lees meer

Orthopedisch consulenten

De orthopedisch consulent geeft u aanvullende informatie over de operatie, de voorbereiding, de opname en de periode als u weer thuis bent. Voor vragen of problemen na uw opname kunt u bij hen terecht.

Lees meer