Meneer Fennik kreeg een nieuwe knie

Zo’n vier jaar geleden was de linker knie van meneer Fennik (72) aan vervanging toe. Hij kwam bij orthopeed Peter Kaijser Bots in het toenmalige MC Zuiderzee. “In eerste instantie kon hij mij niet helpen”, vertelt meneer Fennik. “Ik kreeg het advies om eerst af te vallen. Dat advies heb ik opgevolgd en ik viel 35 kilo af.

 

Kaijser Bots was onder de indruk en heeft toen mijn linker knie geopereerd. Vanaf die tijd hebben we een goede band gekregen. Ik heb hem als een hele fijne orthopeed ervaren. Hij is heel laagdrempelig, echt een mensenmens en dat vind ik heel fijn.”

 

Een tijdje later kreeg hij last van zijn rechterknie. Dokter Kaijser Bots werkte inmiddels bij St Jansdal. “Hij heeft me opnieuw geopereerd, zeer kundig. Ook de zorg van de verpleegkundigen was bijzonder goed. In een dag was alles geregeld:  Van opname tot operatie en alles daartussenin. Achteraf is dat een hele fijne ervaring. De operatie is goed geslaagd. Deze knie functioneert nog beter en sneller dan mijn linker. Ik kan weer optimaal bewegen, sport met mijn vrouw en tuinier er lustig op los.”